Arriba el Festival Sónar, la cita per antonomàsia de la música avançada. Nosaltres et proposem el millor pla perquè no et perdis els artistes que hi veurem enguany. Així que posa’t la camisa a quadres, les ulleres de sol de pasta negres o de colors i qualsevol cosa que sigui modern i cridi l’atenció i… prepara’t!

Aquest any el Sónar arriba amb un cartell potent liderat per la reina de la sensualitat Lana del Rey. Aquesta compositora (que és així com li agrada que l’anomenin) en molt poc temps s’ha consolidat com una cantant que desperta tot tipus de sentiments, amor per una banda per tots els milers de persones que segueixen les seves cançons, i també molt d’odi ja que molta gent no suporta aquest mig cantar mig parlar, ni tot aquest estilisme dels anys 50.

També per primera vegada podrem anar a veure a Fatboy Slim, un dels millors dj’s actuals, com també els NewOrder que tot i que sembli mentida, encara no havien tocat al Sónar. Tornaran els Hot Chip, que després d’un parell d’edicions sense passar pel Sónar, tornaran amb molta més energia (molta més de la que encara tenen!). I és clar que no ens podem oblidar de recomanar-te a James Blake, un artista ja consolidat i que cada vegada més experimenta un tipus de música experimental basada en les emocions, ritmes suaus i lletres potents.

Veurem grans muntatges escènics com el d’Amon Tobin el divendres, amb una pantalla gegant de leds que animarà així la música. També divendres, Squarepusher, un dels creadors de la imatge i la música de tecnologia led.

Si no pots anar tots els dies perquè a nivell d’agenda t’és impossible, nosaltres et recomanem que vagis divendres, ja que la reina Lana del Rey (a les 23.45, al SónarPub) i James Blake (00.30, al Sónar Pub) t’estaran esperant al recinte de Gran Via 2.

Et recomanem que abans que assisteixis al Sónar, escoltis la llista CaraB | Sónar 2012 que hem preparat especialment per tu perquè comencis a fer boca.

Recorda que podràs gaudir de tots aquests artistes i molt més a partir de demà dijous fins dissabte.

Així que si aquest cap de setmana et vols quedar a casa tu mateix, però no tens excusa per no convertir-te en el més modern i cool de la ciutat, t’hem avisat!